Familie besøg med vinsmagning

Nyt i år er at vi tilbyder vores gæster at besøge en rigtig ungarsk familie og spise et måltid i deres hjem. Dette er en fantastisk måde at se, hvordan de ungarske familier lever og selvfølgelig smage en ægte tre-retters menu til en ungarsk familie gør det.

Normalt er det ikke en del af familien besøg, men i perioden mellem 4 og 19. maj lod vi alle, der kommer på besøg deres familier får en lille vinsmagning under besøget. Dette er ikke en “professionel” vinsmagning, men der vil komme en guide på besøg for at fortælle let om 4-5 typiske ungarske vine (som du også smager på), før du fortsætter med at spise en hovedret og dessert. Der vil blive fortalt lidt om de forskellige vine, hvor de kommer fra, hvilken slags druer, de er lavet af, og nogle særheder af regioner, men meget dybe og vanskelige vinspørsmål vil formentlig ikke blive besvaret i løbet af denne vinsmagning. Dette er mere laid back og nyd!

Hvis du er interesseret i sådan en familie besøg, kan du læse mere om det på side for familiebesøg, og så bare send en mail og vi vil besvare og arrangere, så du kan se, hvordan en autentisk ungarsk familie bor og spiser.