Påske i Budapest 2013

Påske i Budapest 2013

Påske i Budapest 2013Det er næsten påske og mange turister kommer til Budapest i de kommende uger. Her er oplysninger, der er nyttige for dem, der vil fejre påske i Budapest i 2013.

Åpningstider i Budapest til påske
I Budapest, alle butikker restauranter og museer åbner på almindelige søndage. Gennem påske s hvorfor alting er åbent og tilgængeligt, med undtagelse af 31. marts (1 Påske søndag) og april 1 (2 Påskedag). På disse dage butikkerne er lukkede, men restauranter åbne. De fleste museer er åbne om søndagen (1 påskesøndag), men de er lukket om mandagen (2 Påskedag).

En af de vigtigste aktiviteter, man må se i Budapest til påske Szechenyibadet. Den er åben fra 6,00 til 22,00 hver dag i hele påsken. Gellert bad er også åbne i påsken, normalt fra 8,00 til 20,00.

Programmer til påske
Der er meget at gøre i Budapest i påsken. Hvorfor ikke slutte sig til os på en guidet tur? Prøve ungarsk vin, tage en tur til Szentendre eller nyde en flod cruise på Donau.

Glem ikke at bestille bord på dine foretrukne restauranter i feriesæsonen, da der er mange mennesker i byen, og det kan få overfyldt pletter i flere af Budapes restauranter i påsken.

Vi ønsker alle vores besøgende en glædelig påske!