Julemarkeder i Budapest i 2015

Julemarked i Budapest

Julen nærmer sig, og tiden for julemarkeder er her. I Budapest er der to store julemarkeder, som både har åbnet og vil være åben indtil den 1. januar og 7 januar, 2016.

Julemarked  i Budapest
Den største og mest berømte julemarkedet i Budapest ligger på Vorosmarty-pladsen. Dette åbnede den 13 november 2015 og vil være åben indtil 7 jan 2016.

Det andet marked er foran Stefanskirken i Budapest og det åbner den 27. november og vil være åben indtil den 1. januar 2016.

På begge markeder kan drikke varm vin, spise pølser, købe julegaver og lytte til julemusik. Begge julemarkeder har vidunderlige atmosfære og er smukt oplyst om aftenen. Vær opmærksom på at det kan få kolde i Budapest i eftermiddag, så det er ofte under 0 Celsius efter solen går ned (hvilket sker omkring 16.30).

Hvis du ønsker at varme op på hotelværelset med en god julefilm på Netflix kan få tips til sådanne film i følgende video på YouTube.

Hvis du hellere vil drikke ungarsk vin og smage ungarske køkken, eller måske gå på et bryggeri besøg, kan du læse om disse aktiviteter i vores Budapest Guide.

God tur til Budapest og glædelig jul!