Den nemmeste måde at se fodbold EM 2016 online!

Vil du gerne se fodbold EM online på dansk tv eller på engelsk TV? Dette er hvordan det kan gøres på den nemmeste måde!

Højdepunktet i sommeren 2016 for fodboldfans er Euro 2016. Danmark vil desværre ikke være der for at spille, men måske vi kan juble for Sverige i stedet? Så hvad kan du og jeg gøre for at se alle kampene i fodbold EM online i den nemmeste mulige måde?

Den nemmeste måde at se fodbold EM 2016 online!

Fodbold EM 2016 online

I Danmark kampene vil blive vist på DR (gratis) og TV2 (betalings-tv). Hvis du forsøger at se kampene på nogen af disse kanaler det vil fungere fint, medmindre du er uden for Danmark. Så vil du få en fejlmeddelelse i stedet, fordi du befinder dig i udlandet. Hvad gør man så?

Dette er, hvad vi anbefaler dig at gøre!

Få dig et abonnement til PureVPN, en VPN udbyder med servere i mere end 100 lande og med en 7 dages fuld refusion politik (nyttigt, hvis du ikke er tilfreds). Når du har det abonnement, du downloader deres program, og nu har du to muligheder:

1) Tilslut til en server i Danmark. Dette vil give dig en dansk IP-adresse, og du kan nu se Euro 2016 på DR fra hele verden. Hvis du har et abonnement på TV2Play kan du se fodbolds EM 2016 online der.

2) Tilslut til en server i England, som vil give dig en britisk IP-adresse. Du kan derefter besøge BBC.com eller ITV.com og se alle kampe online der med engelske kommentatorer.

Dette er hvordan du nemt kan se Euro 2016 online. For mere information om Euro 2016 fuldt program, oplysninger om arenaer og flere artikler relateret til at se Euro 2016 online, besøg euro2016.one.

Se fodbold EM 2016 i Budapest

Hvis du ønsker at se Euro 2016 i Budapest, så anbefaler vi at du læse følgende artikel, hvor du kan finde information om de bedste steder i Budapest for at se kampene på, både indendørs og udendørs.