Hvor kan man se EM i fodbold i Budapest?

Vil du besøge Budapest mellem juni 10. og 10 juli? Vil du gerne se fodboldkampe live fra Frankrig, mens du opholder dig i Budapest? Her vil du finde alle de oplysninger du har brug for.

Lad os først forsikre dig at det vil være meget let at se EM i fodbold i Budapest. Først og fremmest fordi ungarerne elsker fodbold og for det andet fordi Ungarn faktisk vil spille i turneringen. Dette vil være deres første mulighed på at spille i en international turnering som denne siden 1980-tallet. Men, hvor du kan se de kampe, startende med Euro 2016 åbning matchen mellem Frankrig og Rumænien 10. juni.

Se EM i fodbold i Budapest

Generelt kan det siges, at du kan se kampene overalt. Under EM i fodbold kan du forvente næsten alle restauranter har store skærme til rådighed, eller du kan blot besøge en cafe og se kampene på deres skærme. Men, hvis du ønsker at se kampene på et sted, hvor du vil være sammen med masser af andre fodboldfans, så bør du nok ønsker at besøge et af følgende steder:

1) Se EM i fodbold udendørs

Den fedeste sted at se Euro 2016 vil være på Szabadsag ter, en smuk plads beliggende mellem det ungarske parlament og St. Stephens Basilika. Her vil du have en fantastisk stor skærm, masser af steder, hvor du kan købe snacks og drikkevarer, og det vil være pakket med mennesker, der elsker fodbold. Vi ville gå her!

2) Se EM i fodbold indendørs

Hvis du ønsker at se Euro 2016 indendørs (måske vil det være for varmt udenfor), så kan du jo besøge en sports pub i Budapest. Her finder du navn og adresser på nogle populære sport søjler:

– Champs: Dohany Utca 20
– John Bull Pub: Apaczai Csere János u. 17
– Beckkets: Liszt Ferenc tér 11.

3) Se EM i fodbold i dit hotelværelse

Alle kampe i løbet Euro 2016 vil blive sendt på det ungarske nationale TV, hvilket betyder, at du sandsynligvis har de kanaler du har brug for i dit hotelværelse. Kig efter M4  og du bør være i stand til at se Euro 2016 kampe der.

4) Se EM i fodbold online

Hvis du ønsker at se EM i fodbold online, mens i Budapest, så er der flere måder, hvorpå du kan gøre det. Du kan læse mere om at se EM i fodbold online på dansk tv her.

Vi ønsker dig et meget behageligt ophold i Budapest!