Påske i Budapest

Påske i Budapest

Påsken er lige rundt om hjørnet og Budapest venter på dig med herlig vejr, lidt vind og masser af fede aktiviteter. Det er ofte risikabelt at rejse i påsken, fordi du måske ender på en destination, hvor alt er lukket, og du kan ikke rigtig gøre noget.

Påske i BudapestI Budapest er der flotte aktiviteter til rådighed hver dag og en populær aktivitet, som Széchenyi termalbad er ope hver dag i hele påsken. Når det kommer til shopping er de fleste butikker lukket den 8. april og 9. (søndag og mandag), men bortset fra det er de åbne hver dag. Hvis du leder efter shopping april 8. og 9., foreslår vi, at du tilmelder dig til  en udflugt til Szentendre.

I Szentendre har alle butikker åbent (selv den 8. april og 9.), og her vil du være i stand til at kombinere en dejlig atmosfære med vinsmagning, shopping, marcipan museum og en lille rundvisning. Læs mere om turen her!

Hvis du er tørstig på grund af det dejlige vejr kan du også komme på et bryggeri besøg den 8. april og 9.. Den store vin middag og udflugten til Etyek er også tilgængelig på disse dage (og alle andre dage i påsken). De fleste Budapest museer er åbne i påsken, så hvis du er på udkig efter en vis viden om et særligt emne, læse mere om de forskellige Budapest museer. En af de bedste museer i Budapest, Museum of Fine Arts er åben hver dag i påsken.

For nogle er påsken ikke kun om sightseeing, museer og udflugter, men den tjener også som grundlag for deres liv, troen på fødselen, døden og oppstandelsen til Jesus Kristus. Hvis det er dig, kan det være interessant at vide, at der er flere kirker, hvor du kan deltage i påske-tjenester i Budapest. I St. Stephens Basilika er det en gudstjeneste klokka 10,00 den 8. april, og der er tjenester klokka 8,30, 10,00, 12,00 og 18,00 den 9. april. Dette er den pæneste sted for en påske gudstjeneste i Budapest. Hvis du ønsker at deltage i et mere karismatisk kirke derefter en anden kirke har brug klokken 10.00 den 8. april, mens Calvery Kapel har tjenester på 8,00, 10,00 og 12,00 den 8. april.

Budapest venter på dig med fantastiske og vidunderlige påske-programmer. Kom, og nyde de karakteristiske skønheder i den ungarske hovedstad, nogle lækre gåselever, og en smuk panorama på en af ​​de mange ture på Donau.