Scooter Budapest 2024

Det populære tyske band Scooter kommer til Budapest i løbet af sommeren 2024. Faktisk er den bedste måde at starte sommeren på den første sommerdag i 2024 i Budapest Park, hvor H.P. Baxxter, Rick J. Jordan og Michael Simon vil optræde.

Sommeren 2024 bliver travl for dem, der elsker fantastisk musik i Budapest. Hvorfor ikke sparke det hele i gang i Budapest Park med en Scooter-koncert? Så bør du vende tilbage senere på sommeren til Ed Sheeran-koncerten, Coldplay-koncerterne og Sziget-festivalen, hvor kunstnere som Martin Garrix og Sam Smith kommer. Du kan læse mere om alle begivenheder, festivaler og koncerter i Budapest i løbet af sommeren 2024 i vores Budapest-kalender.

Scooter Budapest Koncert 2024

  • Dato: 1. juni
  • Placering: Budapest Park

Hvor kan jeg købe billetter til Scooter-koncerten i Budapest?

Du kan købe billetter til Scooter-koncerten i Budapest på Viagogo. Dette er en markedsplads, hvor du køber billetter til andre, så inden du køber en billet hos Viagogo, skal du helt sikkert finde ud af, om der er billetter til rådighed hos den officielle sælger af billetter til koncerten.

På Viagogo-siden kan du også købe billetter til alle de andre Scooter-koncerter i Europa, og du kan købe billetter til andre koncerter og arrangementer i Budapest, herunder Ed Sheeran– og Coldplay-koncerterne.

Hvordan kan jeg rejse til Budapest Park?

Budapest Park er et udendørs koncertsted, der bruges flittigt om sommeren. Det ligger tæt på Rakoczi-broen. Den nemmeste måde at komme til denne bro er ved at bruge sporvognslinje nummer 1 eller sporvognslinje nummer 2.

Er der nogle gode hoteller i nærheden af koncertstedet?

Helt ærligt, jeg ville ikke bo på et hotel tæt på Budapest Park. Jeg vil meget hellere bo på et hotel i centrum af Budapest, og så rejse med sporvogn nummer 2 for at komme til koncertstedet. Hvis du stadig ønsker at bo tæt på spillestedet, så brug kortet nedenfor til at finde et hotel eller lejlighed tæt på Budapest Park. Spillestedet ligger ved siden af National Athletics Stadium (placeringen af World Athletics Championships i 2023), så ethvert hotel i dette område er egnet til dig.

Booking.com

Rul ud på kortet ovenfor for at se efter hoteller og lejligheder i et stort område.

Et par ord om Scooter (som du sikkert allerede kender)

Scooter er en tysk musikgruppe, der laver elektronisk dansemusik, som også kaldes EDM. Gruppen blev dannet i 1993. Scooter er kendt for sin energiske og optimistiske musik, og de har haft succes i danse- og technomusikscenerne.

Medlemmerne af Scooter er H.P. Baxxter, Rick J. Jordan og Michael Simon. H.P. Baxxter er hovedvokalisten og ofte kendt for sin karakteristiske stil og karismatiske scenetilstedeværelse.

Scooter har udgivet mange albums og singler, der er blevet populære i Europa og andre dele af verden. Nogle af deres velkendte sange inkluderer “Hyper Hyper”, “The Logical Song” og “Nessaja.”

Gruppens musik er ofte præget af iørefaldende melodier, gentagne beats og tekster, der er nemme at huske. Scooters præstationer er kendt for deres høje energi, og de har en dedikeret fanskare.

Date

Jun 01 2024
Expired!

Time

All Day
Category

Leave a Reply