Ungarerne er kendt for deres paprika og for delikat mad. Du kan få begge dele når du besøger Budapest, og her kan du også læse om restauranter der serverer både ungarske og internationale retter.

Budapest restauranter

Der er selvfølgelig adskillige ting du bliver nødt til at smage når du kommer til Ungarn; Gullaschsuppe, pörkölt, fiskesuppe og måske stuvet kål! Men hvis du leder efter en god restaurantoplevelse vil Trófea Grill og Sir Lancelot altid bringe sine besøgende stor glæde. Det er ofte sket at vi har reserveret bord dér til en gruppe og at de næste dag beder os bestille bord igen ved den samme restaurant, da de sådan nød deres aften der!

Fødselsdag/Bryllup/Romantik
Nogle restauranter har specielle tilbud hvis du kommer i en speciel anledning, så hvis du skulle ønske dig en fødselsdagskage til en særlig ven kan vi hjælpe dig med det! Er det din bryllupsdag? Eller leder du efter det perfekte sted til en romantisk middag? Send os en e-mail, og så hjælper vi dig med at reservere bord ved den restaurant der er ideel i din situation.

Bordreservation
Vi hjælper dig med at reservere bord uden beregning. Dette er nyttigt i alle situationer da det sikrer at et ledigt bord venter dig. Kig dig omkring, og hvis du finder én restaurant eller flere, så send os en e-mail eller gå til vår bordreservations-side og så reserverer vi bord til dig.

Drikkepenge i restauranter i Budapest
Det er normalt at give 10 % eller mere hvis du er tilfreds. Flere og flere restauranter inkluderer 10 % på regningen, så vær opmærksom på at se på regningen om det allerede er inkluderet eller ikke.

Restauranter i Budapest