Home Events - Budapest Guide Festivaler Downtown vin- og champagnefestival
champagne festival

Downtown vin- og champagnefestival

Der er masser af muligheder, hvis du vil nyde en festival med god stemning, mens du er i Budapest. Hvis du er fan af vin og champagne, så er der flere festivaler at vælge imellem, men en af ​​de hyggeligste er “Downtown Wine and Champagne Festival” som arrangeres i centrum af Budapest ved Frihedspladsen.

Festivalen blev arrangeret første gang i 2023, og den har meget til fælles med Downtown Beer Festival, en festival, der normalt arrangeres samme sted et par dage efter afslutningen af ​​Wine and Champagne Festival. Kom til Budapest i nogle dage, og du vil få en chance for at drikke masser af vin og champagne først, efterfulgt af velsmagende øl et par dage senere. Vil du smage endnu mere vin og champagne på en mere lokal festival i samme periode, så læs mere om Budafok Vin- og Champagnefestival her.

Det fantastiske ved denne festival er, at den ligger i centrum af Budapest, og det er helt gratis at komme ind på festivalområdet. Men hvis du planlægger at drikke vin og champagne serveret under festivalen, skal du købe det officielle festivalglas.

Udover at give dig chancen for at drikke en masse, vil der også være stande på pladsen, hvor du kan købe traditionel ungarsk streetfood, slik og læskedrikke.

Downtown Wine and Champagne Festival 2024

  • Beliggenhed: Frihedspladsen (Szabadság tér)
  • Datoer: 27. august – 1. september.

Kunne du tænke dig at læse mere om andre festivaler, koncerter, udstillinger eller løbekonkurrencer i Budapest? Du kan finde dette og meget mere information i vores Budapest-kalender.

Leder du efter et hotel tæt på festivalområdet? Det er i centrum af Budapest, så ethvert hotel eller lejlighed tæt på festivalområdet giver dig et perfekt udgangspunkt for at udforske Budapest. Brug kortet nedenfor til at finde noget, der passer til dig!

Booking.com

Glem ikke, at du kan zoome ind og ud på kortet for at finde et hotel, præcis hvor du gerne vil finde et.


Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende denne festival eller andre programmer i Budapest? Du kan bruge kommentarfeltet herunder, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe!

Tags:

Date

Aug 27 2024 - Sep 01 2024

Time

All Day

Location

Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Category

Leave a Reply